Заклад дошкільної освіти № 36 "Теремок" м. Бахмут

 





Новости

Новости: 116
02.03.2020

Проведення в садочку ІІ Всеукраїнського заняття доброти про гуманне та відпоівдальне ставлення до тварин.

2 березня вихователі провели тематичні заняття «Тварини – наші друзі» ІІ Всеукраїнське заняття доброти започаткований благодійним фондом “Щаслива лапа” до якого долучилися і малята нашого садочка.
28.02.2020

Масляна... Масляниця...

Педагоги та вихованці нашого закладу відмітили свято проводів Зими та зустрічі Весни. Метою свята було залучити батьків та дітей до вивчення культури та духовних цінностей українського народу, рідного краю.
07.02.2020

Засідання Школи молодих керівних кадрів закладів дошкільної освіти «Трамплін» на базі дошкільного садочка №36 «Теремок»

У лютому на базі дитячого садочка №36 «Теремок» відбулося друге засідання Школи молодих керівних кадрів закладів дошкільної освіти «Трамплін», під час якого молоді вихователі-методисти та кадровий резерв керівників обговорили проблемні питання з теми «Внутрішній моніторинг якості освіти як одна з функцій управління чи закладами дошкільної освіти».
30.01.2020

День Здоров`я в «Теремочку»

День Здоров`я, який щомісяця захоплює дітей і дорослих у вирій руху, спорту, дружніх змагань та нагадує про користь здорового способу життя.
17.01.2020

Проведення педагогічної наради по навчанню з ознайомленням змісту програми «Афлатот»

З метою реалізації нововведень в практику роботи закладу з вихователями була проведена педагогічна нарада по навчанню з ознайомленням змісту програми «Афлатот» - Програма економічної та соціальної освіти», моделюванню ефективних методів і прийомів роботи, що сприятимуть засвоєнню програмових знань дошкільниками.
16.01.2020

Шашковий відбірковий турнір «Веселі дамки - 2020»

Шашки - захоплююча інтелектуальна гра, яка служить не тільки для розваги, а й для розвитку логічного мислення, кмітливості; виробляє вміння мислити абстрактно; виховує посидючість, просторову уяву і пам'ять. Гра в шашки позитивно впливає на вдосконалення у дітей багатьох психічних процесів, таких як: сприймання, увага, уява, пам’ять, мислення; допомагає удосконалювати організованість, цілеспрямованість, об’єктивність. Захопившись цією грою, маленький непосидько стає терплячим, витриманим, самокритичним. Вихованці закладу дошкільної освіти «Теремок» навчаються мистецтву цієї захопливої гри.
08.01.2020

«Щедрівочка щедрувала…»

З Новим роком, добрі люди, Хай легка в вас доля буде! Хай в житті все буде гарно, Щоб не сумували марно! А зима буде зі снігом, Кожен день почнеться сміхом! І достаток буде в хаті, Будуть всі у нас багаті!
27.12.2019

Свято наближається, свято наближається…

За тиждень – Новий 2020 рік! Не зважаючи на зовсім не зимову погоду, в усіх дорослих і малят святковий настрій! А все тому, що Святий Миколай передав естафету Діду морозу і розпочалися новорічні свята в нашому дошкільному закладі.
19.12.2019

Свято святого Миколая!

Діти дуже люблять зимові свята! Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівництва, радості і веселощів, а потім знайти під ялинкою довгоочікуваний подарунок. Відкриває новорічні свята – День Святого Миколая.
10.12.2019

Екологічна акція «Збережи ялинку!»

В рамках акції «Збережемо ялинку», діти садочка разом з батьками виготовили ялинки з різних матеріалів та пропагують усім дорослим берегти зелені красуні, і ставити вдома різноманітні замінники живої ялинки. В дошкільному закладі № 36 «Теремок» також оформлено зимову виставку поробок.