Заклад дошкільної освіти № 36 "Теремок" м. Бахмут

 





Новости

Новости: 115
22.01.2024

#БахмутЖивий_БахмутБудеЖити З Днем Соборності України

З метою поглиблення знань дітей про свято Соборності, формування уявлення про суспільні явища та події, ціннісного ставлення до свого народу, Батьківщини, нації, в групі Казка в онлайн форматі було проведено тематичне заняття на тему: «І дорослий знає й дитина - Україна в нас - єдина!»
25.12.2023

РІЗДВО ХРИСТОВЕ!

Діточки і батьки групи "Бджілка" дошкільного навчального закладу ясел-садка №36 "Теремок" вітають усіх із Різдвом Христовим, чудовим світлим святом. Нехай в це свято оживе у ваших серцях надія, прокинеться любов і милосердя, добром і благодаттю наповниться кожен будинок. Нехай у вашому житті панує мир і спокій! Зі святом!
21.12.2023

#НОВОРІЧНА МРІЯ ЄДНАЄ#ЗБахмутомУсерці

Діточки, батьки і педагоги дошкільного навчального закладу ясел-садка 36 «Теремок» приєдналися до флешмобу #НоворічнаМріяЄднає #ЗБахмутомУСерці Вітаємо з наступаючим Новим роком та бажаємо всіх земних благ. Нехай же 2024 подарує найголовніше - мир. А ще простого людського щастя та надії на світле майбутнє. Нехай 12 місяців Нового року дивують лише приємними новинами. Щасливого Нового року! Віримо в свою
28.11.2023

Місячник з пожежної безпеки

З 02.10.2023 по 26.11.2023 був проведений місячник з пожежної безпеки з метою здійснення широкої профілактичної роботи щодо протипожежної безпеки, підвищення інформованості учасників освітнього процесу про негативні наслідки та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику і дій в умовах НС; формування у дітей навичок протипожежної безпеки, безпечної поведінки з вогнем у надзвичайній ситуації.
16.11.2023

Онлайн-посиденьки ЗДО№36 "Теремок", ЗДО №25 "Дзвіночок" та ЗЗСО№5

Наступність між дошкільною та початковою освітою – це забезпечення неперервності здобуття людиною освіти. Наступність в освіті необхідна для створення єдиного освітнього процесу, що логічно продовжується від дитячого садка до школи. Цей процес допомагає досягти цілісного розвитку особистості. Школа і дошкільний заклад – дві суміжні ланки в системі освіти, і наші завдання – забезпечити якісний перехід дитини з однієї сходинки на іншу.
29.09.2023

Місячник з безпеки дорожнього руху "Увага! Діти - на дорозі!"

З 04.09.2023 по 29.09.2023 був проведений місячник "Увага! Діти - на дорозі!" в дистанційному форматі з метою запобігання травматизму серед вихованців, працівників закладу освіти, здійснення широкої профілактичної роботи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, підвищення інформованості учасників освітнього процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму.
26.09.2023

Засідання команди психолого-педагогічного супроводу

26.09.2023 року в Дошкільному навчальному закладі ясла-садок №36 "Теремок" в онлайн режимі відбулося засідання команди психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами. На засіданні встановили контакт між усіма учасниками команди; визначили обсяг освітньої діяльності і інклюзивній групі; ознайомилися з відомостями про прогрес дитини.
12.09.2023

ТИЖДЕНЬ ЗНАНЬ З ОСНОВ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ

з 4.09.2023 по 11.09.2023 року в закладі дошкільної освіти №36 "Теремок" було організовано "Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності" з метою проведення профілактичної роботи серед учасників освітнього процесу щодо дотримання правил безпечної поведінки, формування вміння прогнозувати небезпечні ситуації та знаходити правильні рішення щодо безпечного виходу з цих ситуацій, прищеплення навичок обережної поведінки в надзвичайних ситуаціях та бережливого ставлення до збереження свого здоров’я, життя та життя оточуючих, підняття рівня інформаційно–просвітницької роботи з питань безпечної життєдіяльності учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану.
01.09.2023

ДЕНЬ ЗНАНЬ

Педагоги закладу привітали дітей та батьків з початком навчального року
31.08.2023

Установча педагогічна рада №1Пріоритетні напрямки діяльності педколективу ЗДО в 2023/2024 навчальному році в умовах забезпечення якісної дошкільної освіти на засадах БКДО під час воєнного стану

31 серпня 2023 року в закладі дошкільної освіти відбулася інструктивно-установча педагогічна рада в режимі онлайн.